Exhibició de tenis benèfica a favor de Càritas

IQL Tenis Academy organitza els dies 19 i 20 de desembre esta iniciativa, per a la qual també s'ha previst una Fila 0
0
0
Exhibició de tenis benèfica a favor de Càritas
Exhibició de tenis benèfica a favor de Càritas

IQL Tenis Academy organitza els pròxims dies 19 i 20 de desembre una exhibició de tenis que tindrà un component solidari, ja que amb motiu d'esta prova es recolliran aliments per a les agrupacions locals de Càritas. La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, i l'organitzador de l'exhibició, Lisandro Caravaca, han informat hui d'esta iniciativa que es desenvoluparà en les instal·lacions del club, en la partida La Barrina.

Les persones que desitgen participar d'esta iniciativa solidària i gaudir de l'exhibició de tenis rebran una entrada gratuïta a canvi d'aportar un quilo d'aliments. Estes entrades es poden canviar a través de la plataforma Eventbrite: https://www.eventbrite.es/e/entradas-iql-tennis-exhibition-130684094645. A més, s'habilitarà una Fila 0 perquè qualsevol persona puga fer la seua aportació, i voluntaris de Càritas s'encarregaran de recollir els aliments en les instal·lacions del club.

L'edil de Benestar Social ha agraït al club que "haja pensat en les famílies més necessitades, canalitzant esta ajuda a través de Càritas, entitat que sempre realitza una importantíssima labor social i els voluntaris de la qual, igual que els de la resta d'organitzacions que col·laboren en el lliurament d'aliments, estan redoblant esforços en estos moments de pandèmia per a atendre les persones que el necessiten, complementat així els serveis que es presten des de la Regidoria".

Des d'IQL, el seu gerent, Fernando Ortega, ha indicat que "un torneig de tenis benèfic és una de les millors accions que podem desenvolupar des del club per a fer costat a les famílies més vulnerables i contribuir a la societat especialment en esta època històrica tan difícil i incerta". Per part seua, l'organitzador ha explicat que "la idea va sorgir des de l'Acadèmia donada la necessitat de partits competitius en la pretemporada dels jugadors i la gran oportunitat per a la gent de gaudir de bon tenis". Caravaca ha agraït "a tots els jugadors i els seus equips la seua predisposició i el seu compromís social".

El format del torneig serà de 10 partits, individuals i dobles, en els quals competiran dos equips masculins de quatre jugadors cadascun. Entre els tenistes confirmats estan: David Pérez Sanz, Kevin Edengren, Salva Mulet, Carlos Sánchez Jover, Dani Morozov, Carlos Giménez Pérez i Jordi Egea.

Durant l'exhibició es controlarà l'aforament i el compliment de la distància interpersonal.