Escena Urbana obri el Parc de Tamarindes després de condicionar-lo paisatgísticament

S'ha renovat el sistema de reg per a fer-lo més sostenible, racionalitzant l'ús de l'aigua
0
0
Escena Urbana obri el Parc de Tamarindes després de condicionar-lo paisatgísticament
Escena Urbana obri el Parc de Tamarindes després de condicionar-lo paisatgísticament

La Regidoria d'Escena Urbana ha obert ja al públic el Parc de Tamarindes després de completar les obres de condicionament paisatgístic, que han permés actualitzar este espai, millorant la seua estètica i el seu manteniment. L'alcalde, Toni Pérez, ha indicat que "fins ara havíem actuat en l'entorn, però teníem pendent fer-lo en el mateix parc, que a més gaudix d'una ubicació privilegiada enfront de la nostra platja de Ponent". Pérez ha afirmat que "era absolutament necessari remodelar i ordenar el Parc de Tamarindes, per la seua ubicació en una zona de gran afluència i pas de turistes, per l'ús que fan del mateix molts residents, i perquè les seues infraestructures estaven obsoletes.

La remodelació del parc, la seua ordenació paisatgística i la plantació de noves espècies ha suposat una inversió de 44.522,56. Una quantia amb la qual s'ha renovat el sistema de reg per a fer-lo més sostenible, racionalitzant l'ús de l'aigua. Concretament, "s'han retirat les canonades de reg, que estaven obsoletes, i s'ha implantat un sistema d'irrigació per degoteig i aspersió amb programadors que permet un reg més eficient", ja que es pot variar en funció de les necessitats i de l'època de l'any. A més, s'ha sembrat gespa natural, s'han podat els eucaliptus, s'han trasplantat palmeres i instal·lat una desena de ciques, espígol, romer i lantanes.

L'alcalde ha subratllat que amb tots estos canvis, el Parc de Tamarindes "es convertix en un espai molt més agradable per als residents i visitants que transiten per la Cala o que habitualment gaudixen d'esta zona verda", en la qual també hi ha instal·lats elements bio saludables.

Per part seua, el regidor d'Escena Urbana, José Ramón González de Zárate, ha recordat que "en este Parc de Tamarindes s'ha instal·lat el nou bany públic que dóna servici a este tram del Passeig i de la Platja de Ponent, que va entrar en funcionament fa poc més de tres setmanes".