CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

14:56 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

35%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'associació de veïns s'interessa per l'execució de l'Edusi i proposa noves millores en parcs i jardins

Els carrers dels Tolls, més nets

04 setembre 2019
Las calles de Els Tolls, más limpias

Les entrevistes setmanals que els responsables de les regidories de Participació Ciutadana, Obres i Neteja Viària, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, realitzen a les associacions veïnals de Benidorm, s'han traslladat hui al barri dels Tolls. Els edils i la directiva de l'associació de veïns han mantingut una reunió de treball hui en l'Extensió Administrativa del barri.

El president de l'associació, Juan Antonio Lizancos, ha felicitat els regidors per la situació de barri. "Els carrers estan nets", ha destacat. A més s'ha congratulat per les millores realitzades en matèria d'accessibilitat i els "grans projectes" que s'aniran duent a terme amb l'execució de l'Edusi (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integral).

Després de la reunió, Ana Pellicer ha correspost al suport rebut des de l'associació. "Sempre s'agraïx esta menade paraules —ha dit— perquè es reconeix el treball que s'ha realitzat durant la legislatura anterior en labors de neteja, d'accessibilitat, mobilitat o jardineria". No obstant això, l'associació també ha posat l'accent en la necessitat de noves actuacions urgents en Els Tolls que "s'escometran a curt termini" ha puntualitzat la regidora, relacionades, sobretot, als parcs i jardins del barri.

Respecte al desenvolupament de l'Edusi, Pellicer ha precisat que s'ha tractat, entre altres temes, de la construcció del futur Centre Cívic "que se situarà en l'actual plaça de bous", del Centre de Mediació i de la Sala Polivalent que donarà accessibilitat des de l'avinguda de l'Aigüera al carrer Àustria. "Tres actuacions —ha subratllat l'edil— que dins del marc de l'Edusi milloraran de manera molt visible el barri dels Tolls".