El Skyline Film Festival oferix tallers i activitats en línia per a l'alumnat dels centres educatius de Benidorm

Els centres podran sol·licitar participar d'esta iniciativa que es desenvoluparà durant el mes de juny
0
0
El Skyline Film Festival oferix tallers i activitats en línia per a l'alumnat dels centres educatius de Benidorm
El Skyline Film Festival oferix tallers i activitats en línia per a l'alumnat dels centres educatius de Benidorm

S'impartirà un taller de doblatge i un altre de podcast de terror, i es projectaran curtmetratges sobre els drets humans

La quarta edició del Skyline Benidorm Film Festival comença a rodar ja el mes de juny amb tallers i activitats didàctiques i d'oci en línia dirigides a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat. El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i la directora del certamen de curtmetratges, Beatriz Hernández, han explicat hui que "els centres educatius de Benidorm poden sol·licitar participar d'estes activitats i tallers, que es desenvoluparan durant el mes de juny i que estan pensats perquè els més joves potencien la seua creativitat i coneguen i entenguen millor el llenguatge cinematogràfic".

Tots dos han informat que s'impartirà un Taller Didàctic de Doblatge i un altre de Podcast de Terror. En el primer, els joves coneixeran les nocions bàsiques del vocabulari del doblatge professional i posteriorment podran doblegar, en diverses llengües, fragments de pel·lícules de ficció, documentals i dibuixos animats. En el segon taller, l'alumnat aprendrà a crear un programa de ràdio de manera autònoma. Estos dos tallers es realitzaran en directe a través de la plataforma Zoom.

A més, el Skyline Benidorm Film Festival en col·laboració amb el Humans Fest 2020 oferix projeccions de curtmetratges sobre drets humans amb la presència del director d'este últim certamen.

Els centres educatius interessats a participar en alguna d'estes activitats han de realitzar una inscripció prèvia en https://bit.ly/skyline_inscripcion. Per a més informació o per a conéixer els requisits tècnics per al desenvolupament d'estes activitats poden contactar amb l'organització a través del correu electrònic info@skylinefest.es.

El regidor de Cultura i la directora del Skyline han animat als centres educatius de Benidorm a participar d'estes activitats que donen el tret d'eixida a la quarta edició del festival, que es desenvoluparà 'online' de l'1 al 12 de juliol a través de la plataforma Filmin, en la qual es podran visionar els 25 curtmetratges a concurs de la Secció Oficial.

A més del visionament de curts en Filmin, durant el festival es realitzaran col·loquis i trobades virtuals amb els directors i actors d'estes produccions a través de Zoom; i hi haurà directes en Instagram amb directors d'altres certàmens; i trobades amb productors que han participat en anteriors edicions del festival, que comptaran la seua experiència a Benidorm i en el Skyline.

També en modalitat en línia es desenvoluparà el 'Shortpitch', la gran novetat de la 4a edició del Skyline Benidorm Film Festival, amb un premi valorat en 13.000 euros i al qual opten 11 projectes finalistes, tots ells en fase de desenvolupament i pre-producció. Els responsables d'aquests projectes hauran de presentar les seues obres en una trobada virtual amb un jurat tècnic, que determinarà com d'ells rep els servicis del premi per a la producció del curtmetratge.