CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

14:22 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

SO 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El malagueny reunix en la primera jornada del cicle a mig miler de persones a l'auditori Julio Iglesias, adaptat a les instruccions de seguretat sanitària

El sentiment del Kanka obri el 'Benidorm Summer Nights'

05 juliol 2020
El sentimiento de El Kanka abre el ‘Benidorm Summer Nights’

En acústic i davant mig miler d'espectadors, El Kanka va ser l'encarregat anit d'obrir el cicle de concerts 'Benidorm Summer Nights', que es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost en un auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera adaptat a les normes i instruccions de seguretat sanitàries per a la realització d'espectacles a l'aire lliure.

Amb l'única companyia de la seua guitarra i el seu ukulele, el cantautor malagueny va omplir de sentiment i energia l'auditori des del qual el públic entonava algunes de les seues composicions més conegudes com 'Que bello es vivir', 'Guapos y guapas', 'Sí que puedes', 'Querría' o la molt recent 'Zamba para mi padre',que per segona vegada se sentia damunt d'un escenari.

El regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, ha destacat que "a l'hora de planificar este cicle hem prestat especial atenció a generar un entorn segur, en el qual es garantisquen les distàncies socials exigides, i sense perdre comoditat". Carrobles ha recordat que per al 'Benidorm Summer Nights' s'han establit aforaments reduïts, concordes a la normativa, que van des de les 400 persones a un màxim de 800. El recinte s'ha distribuït en diverses zones: una de llotja delimitada amb espais per a 2 persones; les graderies laterals, amb grups de dos cadires; les graderies centrals, amb parcel·les amb taules i cadires que poden ocupar de 3 a 4 persones; i la platea, amb cadires disposades en grups de dos.

A més, en els accessos al recinte s'ha disposat hidrogel i tant a l'inici com a la finalització de cada actuació es desinfectarà tot el material.

Si el 'Benidorm Summer Nights' arrancava anit amb un dels artistes amb més projecció en este atípic 2020, seguirà este dijous, dia 9, amb tot un referent del rock nacional, M-Clan, que es presenta amb Carlos Tarque i Ricardo*Ruipérez en acústic. En pròximes cites serà el torn de Carlos*Sadness 18 de juliol), Ara Malikian (23 de juliol), Martita de Graná (dia 24), Coque Malla (dia 25), Comandante Lara (24 d'agost), Los Secrets (25 d'agost) i Amaral (29 d'agost). En pròximes dates es donarà a conéixer la resta de noms que completarà el cartell d'agost del cicle.