CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Benidorm, Destinació Turística Intel·ligent i Sostenible' arreplega actuacions per import de 4 milions d'euros

El ple aprova el projecte amb el qual Benidorm concorrerà al programa Red.es

19 febrer 2018
El pleno aprueba el proyecto con el que Benidorm concurrirá al programa Red.es

El ple de Benidorm ha aprovat hui per àmplia majoria el projecte amb el qual la ciutat concorrerà a una nova convocatòria de Red.es llançada pel Govern d'Espanya i amb la qual se cerca consolidar la transformació del municipi en una Destinació Turística Intel·ligent. El projecte 'Benidorm, Destinació Turística Intel·ligent i Sostenible' està valorat en poc més de 4 milions d'euros i "arreplega un paquet d'actuacions absolutament necessàries perquè Benidorm se seguisca consolidant com a líder en la transformació digital de les Destinacions Turístiques", segons ha explicat el portaveu del govern local, José Ramón González de Zárate.

De Zárate ha assenyalat que es tracta d'un projecte "molt treballat, molt ambiciós i coordinat pels servicis tècnics municipals", i ha afegit que -sobre la base de la proposta d'Alcaldia- en cas de ser seleccionat "l'Ajuntament aportaria el 40% de la inversió necessari en dos exercicis tal com establix esta convocatòria d'ajudes del programa del Pla Nacional de Territoris Intel·ligents de l'Agenda Digital per a Espanya Destinacions Turístiques Intel·ligents". El 60% de la inversió restant seria sufragada per l'Entitat Pública Empresarial Red.es.

El portaveu ha destacat que es tracta d'"una oportunitat històrica, per la convocatòria i pel treball que Benidorm ha desenvolupat en els últims mesos en l'àmbit de la intel·ligència turística". Igual que la resta de la corporació, De Zárate ha agraït el treball realitzat a "els servicis tècnics municipals, especialment de les àrees de Noves Tecnologies i Enginyeria, les Regidories de Turisme, Platges, Mobilitat, Estadística, Ocupació i Desenvolupament Local, l'Oficina de Fons Europeus i Mobilitat; així com a la Fundació Visit Benidorm i a les empreses concessionàries i gestores de l'aigua, les platges o la intel·ligència Turística".

El termini per a presentar-se a esta convocatòria d'ajudes de Red.es finalitza dijous que ve 22 de febrer.