El Pla d'Asfalt s'endinsa als carrers Lepant, Eivissa, Conca i en l'avinguda Bernat de Sarrià

Es construirà un tercer carril perquè els vehicles que es dirigisquen a l'Av. de la Comunitat Valenciana des de la d'Europa eviten la rotonda
0
0
Els regidors mostren el pla del projecte als representants del Consell Veïnal.
Els regidors mostren el pla del projecte als representants del Consell Veïnal.

Els treballs s'emmarquen en el Pla d'Asfalt i Accessibilitat 2020 que compta amb un pressupost d'1.700.000 euros

L'Ajuntament de Benidorm asfaltarà el carrer Lepant des d'Orts Llorca fins a l'avinguda d'Europa i el carrer Conca, vies que s'han vist afectades per la realització d'obres a la seua al voltant i la instal·lació de diferents serveis públics. Així ho ha anunciat hui el regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, en la reunió amb veïns del barri que, com tots els dijous, convoquen la regidoria de Participació Ciutadana, que dirigix Ana Pellicer, i el Consell Veïnal.

González de Zárate ha indicat que l'actuació conclourà "abans de finals d'any", emmarcada dins del Pla d'Asfalt i Accessibilitat 2020 que, cal recordar, compta amb un pressupost d'1.700.000 euros.

Les màquines d'asfalt no finalitzaran ací el seu treball. Continuaran cap a la confluència del carrer Eivissa amb l'Hotel Pueblo, carrer Filipines, endinsant-se cap al Racó de l'Oix des de l'avinguda de Bernat de Sarrià.

La segona intervenció municipal anunciada hui que s'executarà d'ací a poc temps serà la construcció d'un tercer carril d'accés des de l'avinguda d'Europa en direcció a la de la Comunitat Valenciana, cap a l'horta "sense haver d'entrar en la rotonda" i sense necessitat de realitzar "cap gir, ni estar en contacte amb altres vehicles", ha subratllat González de Zárate. Una actuació, similar a la realitzada per a facilitar l'accés a la ciutat dels vehicles que prenen eixa mateixa rotonda en direcció a Alfonso Puchades. Amb això, ha posat l'accent l'edil, es pretén "llevar perillositat" en la incorporació de vehicles.

Per la seua part, la responsable de Participació Ciutadana ha precisat que totes dos actuacions són "a petició dels veïns". Fruit de les reunions periòdiques que tots dos edils, al costat dels responsables del Consell Veïnal, mantenen amb les associacions de veïns. Unes trobades veïnals molt "importants" perquè "al marge de les actuacions que es realitzen des de l'administració –ha incidit Ana Pellicer– sense les aportacions, sense les idees i el dia a dia dels nostres veïns poc podríem fer nosaltres".

Pellicer ha aprofitat l'ocasió per a convocar a les associacions veïnals i veïns a títol individual que ho desitgen, a participar dijous vinent en una nova trobada que es desenvoluparà en el centre, en la confluència del carrer Mart amb Tomás Ortuño.