CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

21:03 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament contribuïx així a la despesa de desplaçament a la UA i la UHM fet per l'alumnat durant el curs 2019/2020

Educació obri el termini per a demanar les ajudes municipals al transport universitari d'ABEU

22 juny 2020
Educación abre el plazo para pedir las ayudas municipales al transporte universitario de ABEU

La Regidoria d'Educació, que dirigix Maite Moreno, ha obert el termini de sol·licitud de les ajudes municipals per al transport universitari d'ABEU (Associació Benidormera d'Estudiants Universitaris). Moreno ha recordat que "la finalitat d'estes ajudes és compensar part de la despesa feta durant el curs 2019/2020 per l'alumnat que utilitza de forma continuada el servici d'autobusos d'ABEU per a desplaçar-se als campus de Sant Vicent i Sant Joan de la Universitat d'Alacant (UA) i a la Universitat Miguel Hernández (UMH)". D'esta manera, "afavorim el transport col·lectiu i reduïm les despeses familiars per estos desplaçaments".

Moreno ha informat que "igual que en anys anteriors, l'import de l'ajuda és proporcional a la despesa de transport que haja desemborsat l'alumnat durant el curs, no sobrepassant la prestació el 50% d'eixa despesa".

La sol·licitud d'ajuda ha de tramitar-se telemàticament a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://sede.benidorm.org/inicio) abans del 24 de juliol. Per a fer este tràmit no es requerix certificat digital. A més d'emplenar el formulari telemàtic, s'haurà d'aportar els resguards originals dels pagaments satisfets durant el curs 2019/2020, així com la fotocòpia del compte bancari. Per a accedir a estes ajudes és indispensable estar empadronat a Benidorm abans de l'1 de juny de 2019, haver utilitzat el servici ordinari d'autobusos d'ABEU i trobar-se al corrent de pagament de les quotes.

L'edil d'Educació ha avançat que "en els pròxims dies informarem també sobre les ajudes al transport universitari no associatiu, dirigides als estudiants que es desplacen amb tren o autobús des de Benidorm a universitats públiques amb seu a les províncies d'Alacant i València".