La ‘Crida’ anuncia l'inici de les Falles de Benidorm 2019

Centenars de persones van presenciar l'acte, celebrat al Carrer Gambo, en el qual les falleres majors van convidar a la ciutat a participar en les festes josefinas
0
0
 La ‘Crida’ anuncia l'inici de les Falles de Benidorm 2019
La ‘Crida’ anuncia l'inici de les Falles de Benidorm 2019

Centenars de veïns i visitants van acudir a presenciar al Carrer Gambo la ‘Crida’, l'acte amb el qual les tres comissions falleres de Benidorm han anunciat esta vesprada l'inici de les Falles 2019. En l'acte han estat presents l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer, i els edils José Ramón González de Zárate, Lorenzo Martínez, María Jesús Pinto, Arturo Cabrillo i  ConradoHernández.

Toni Pérez va dirigir unes paraules als assistents, agraint especialment “el treball i esforç que realitzeu des de les comissions per a mantindre una festa que té tota la tradició valenciana”. L'alcalde també ha convidat als visitants i turistes de Benidorm que es trobaven presenciant l'acte a “tornar en Falles per a gaudir d'una festa oberta a tots i del sol de Benidorm”.

Abans de les paraules de l'alcalde, van anar pujant a l'escenari el president de la Junta Local Fallera, Javier Rico, els representants de les tres comissions amb els seus estendards i les falleres majors: Selena Cortés i Nadia Major com les falleres major i infantil de la Falla Els Tolls; Alba López i Marina Vaquer com a falleres major i infantil de la Falla Rincón; i Valeria del Sufragi Sánchez com a fallera major infantil de la Falla Benidorm.

Les cinc falleres van pronunciar un discurs conjunt en el qual van animar a la ciutat a participar de les seues festes josefinas i a mantindre la tradició fallera, finalitzant amb el tradicional “Vixca els falles i Vixca Benidorm!”. Per a finalitzar l'acte van sonar els himnes de Benidorm i de la Comunitat Valenciana.