CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

10:18 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha sol·licitat una subvenció a LABORA per a llançar una nova edició del programa

Conclou el programa EMCORP 2020, amb el qual s'ha contractat 14 persones durant sis mesos

01 abril 2021
Conclou el programa EMCORP 2020, amb el qual s'ha contractat 14 persones durant sis mesos...

Les 14 persones participants del programa EMCORP 2020 van finalitzar ahir, 31 de març, els seus servicis en diferents departaments de l'Ajuntament de Benidorm. La regidora d'Ocupació, Mónica Gómez, ha recordat que este programa "està dirigit a persones desocupades majors de trenta anys" i té per objectiu "facilitar la seua inserció en el mercat de treball en propiciar que durant els sis mesos de contracte incrementen la seua experiència laboral mentre executen obres i servicis d'interés general i social per a la ciutat".

Gómez ha assenyalat que, igual que en edicions anteriors, "es van seleccionar perfils laborals molt diversos, reforçant diversos departaments municipals". Així, estos treballadors han acomplit diferents actuacions en les dependències de l'àrea d'Urbanisme, Enginyeria, Escena Urbana, Cementeris, així com en centres socials i instal·lacions esportives. Per a això, es va contractar un arquitecte, un arquitecte tècnic, un enginyer en Obra Civil, una llicenciada en Dret, cinc vigilants d'instal·lacions municipals, dos enterradors, un jardiner, un peó de manteniment i un ferrer.

Per a esta edició, l'Ajuntament de Benidorm va obtindre una subvenció de 141.880,74 euros de LABORA, finançada amb fons procedents del Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE). L'edil ha avançat que "en este 2021 pretenem reeditar una vegada més este programa i fer-lo amb un major abast". Per a això, "hem sol·licitat ja una nova subvenció de 661.050,92 euros a la Generalitat Valenciana, que de concedir-se al complet ens permetria incrementar de forma molt significativa la contractació de persones desocupades".