Concert en honor a Santa Cecília de la SM La Nova de Benidorm

0
0
Francisco José Rovira, director de la SM La Nova.
Francisco José Rovira, director de la SM La Nova.

Fora de programa, La Nova ha interpretat 'Festa a Benidorm', himne oficial de les Festes Majors Patronals.

Al voltant de 300 persones han assistit este migdia al concert de la Societat Musical La Nova en honor a Santa Cecília de Roma, patrona de la música, la festivitat de la qual es commemora hui, a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera. Un esdeveniment enquadrat dins del Benidorm Cultural i al qual han assistit l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez; representants dels tres grups municipals i de la societat benidormera.

El concert, sota la batuta de Francisco José Rovira, s'ha dividit en dos parts. La primera, de música espanyola, amb 'La Rodana, de Ferrer Ferran; 'Danza Oriental', de José Manuel Izquierdo; 'Una noche en Granada', d'Emilio Cebrián; i 'Tarde de abril', d'Amando Blanquer. En la segona part, La Nova ha canviat de registre amb una selecció de bandes sonores de cinema: 'Highlights from La La Land', de Michael Brown; 'Rivieren Cyclus', de Malando i Vlak; i 'Moment for Morricone', de Johan de Meij.

Fora de programa, La Nova ha interpretat el pasdoble Festa a Benidorm, de Rafael Doménech, himne oficial de les Festes Majors Patronals de la ciutat.