Concedits 30.000 euros en ajudes a les escoles de música

Per cinqué any consecutiu, l'Ajuntament secunda i fomenta la formació de nous músics
0
0
Concedits 30.000 euros en ajudes a les escoles de música
Concedits 30.000 euros en ajudes a les escoles de música

Seran vint els concerts que s'oferiran per les tres entitats: Unió Musical, La Nova i L'Illa

Per cinqué any consecutiu la Regidoria de Cultura fa costat a les Escoles de Música i col·labora en la formació dels educands de les entitats musicals de Benidorm. La Junta de Govern Local va aprovar el 13 de març les bases que regien estes ajudes, creades en 2016, per a "secundar i fomentar la labor cultural i eminentment pedagògica que realitzen les entitats musicals de la ciutat", i en l'última Junta de Govern local els ha donat carta de naturalesa.

L'edil de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha destacat en comunicar l'aprovació que s'han establit les ajudes concedides a cadascuna de les tres entitats musicals de Benidorm tenint en compte tant criteris objectius com el nombre d'alumnes educands, les plantilles de les mateixes bandes i el còmput anual de despeses vinculades a les escoles.

La subvenció ascendix enguany a 30.690 euros. L'objectiu és la formació dels futurs músics de Benidorm i una Comissió de Valoració ha fixat els imports que corresponen a cadascuna de les tres entitats: 11.000 euros, respectivament, per a la Unió Musical de Benidorm i per a la Societat Musical La Nova, i de 8.690 euros per a la Societat Musical l'Illa.

En conveni destaca que estes entitats es comprometen a realitzar un total de 20 concerts en els pròxims mesos: 7 per la Unió Musical de Benidorm, altres 7 per la Societat Musical La Nova, i 6 concerts per la Societat Musical l'Illa.

És esta línia de col·laboració i implicació amb la cultura musical i les entitats musicals de Benidorm, fa un mes, des de la Regidoria de Cultura es va oferir la pista poliesportiva coberta de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, així com cadires i faristols per als assajos i dos vestuaris que actualment estan fora de servici perquè puguen guardar en ells el material necessari, amb la finalitat de reprendre els assajos i l'activitat amb les majors garanties de seguretat sanitària.