Benidorm renova el tram de l'Ametlla de Mar entre els carrers Roma i París

Esta actuació completarà la remodelació d'una de les principals artèries del Racó de l'Oix
0
0
Benidorm renova el tram de l'Ametlla de Mar entre els carrers Roma i París
Benidorm renova el tram de l'Ametlla de Mar entre els carrers Roma i París

Després de renovar el tram de l'avinguda de l'Ametlla de Mar entre els carrers Juan Fuster Zaragoza i Zamora, l'Ajuntament de Benidorm actuarà ara en la vorera oposada, la que discorre entre els carrers Roma i París. Una actuació que "completarà la remodelació total de l'avinguda de l'Ametlla de Mar, una de les principals artèries del Racó de l'Oix, que en tot just any i mig ha fet un salt qualitatiu en l'àmbit estètic i també en el que a infraestructures hidràuliques es referix", segons ha indicat l'edil d'Obres, José Ramón González de Zárate.

De Zárate ha explicat que "en estos moments s'estan realitzant els primers tastos per a planificar esta obra, que a més del canvi de paviment inclou la renovació de l'enllumenat públic i de la xarxa d'aigua potable, així com la implantació d'arbratge". Així, la primera actuació consistirà en la instal·lació d'una canonada provisional d'aigua potable "per a mantindre el servei mentre es col·loca la nova canonada, de més diàmetre que l'actual". Una actuació que assumix la concessionària de l'aigua potable i clavegueram, Hidraqua, amb càrrec al seu Pla d'Inversions 2020-2027.

L'edil, que també gestiona l'àrea de Cicle de l'Aigua, ha indicat que "la renovació de les infraestructures hidràuliques de l'Ametlla de Mar és indispensable per a abordar la posada al dia de la xarxa d'aigua potable, clavegueram i pluvials de la part alta del Racó de l'Oix". De fet, una vegada solucionats els problemes de la xarxa en la part baixa del barri, els tècnics municipals treballen ja en la renovació d'altres dos avingudes principals, Estocolm i Montecarlo, amb la previsió de poder actuar en elles l'any vinent".

Una vegada executat tot el treball del subsol en el tram indicat de l'Atmella de Mar "serà el torn de l'escena urbana, amb la col·locació del paviment de les voreres, que seguirà la mateixa estètica que en la resta de l'Ametlla de Mar i en el qual s'eliminen totes les barreres arquitectòniques mitjançant orelletes per a garantir la total accessibilitat". Posteriorment, s'instal·larà el nou enllumenat i l'arbratge.

Igual que en el tram entre Juan Fuster Saragossa i Zamora, estos treballs d'escena urbana estan inclosos en el contracte de Manteniment i millora de la via pública. Està previst que el conjunt de l'actuació estiga finalitzat en un termini aproximat de tres o quatre setmanes.