Benidorm obrirà la setmana vinent als vianants la nova vorera d'Ametlla de Mar

Les obres de millora en Juan Fuster Zaragoza, on ja s'instal·la un col·lector de pluvials, estaran acabades per a Setmana Santa
0
0
Benidorm obrirà la setmana vinent als vianants la nova vorera d'Ametlla de Mar
Benidorm obrirà la setmana vinent als vianants la nova vorera d'Ametlla de Mar

A partir de mitjançats de la setmana vinent, els vianants podran transitar per la nova vorera de l'avinguda Ametlla de Mar, la situada en el costat més pròxim als carrers Amsterdam i Londres, una vegada finalitzats els treballs de renovació de les infraestructures hídriques del subsòl i de paviment en este tram. Els operaris encarregats de les obres de remodelació de l'avinguda treballen ja a rematar el paviment d'esta vorera, tal com han pogut comprovar hui l'alcalde, Toni Pérez, i el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate.

L'alcalde ha assenyalat que "a l'hora de planificar esta obra, igual que en la resta de les quals s'estan executant en estos moments a la ciutat, sempre procurem que la vida quotidiana de residents, comerciants i turistes es veja afectada el menys possible, la qual cosa no sempre és fàcil tenint en compte la magnitud de remodelacions integrals com la que s'està executant en Atmella de Mar". "Dins d'eixa dinàmica, anem posant en servici els trams d'obra ja acabats, com farem la setmana vinent amb este tram de vorera, en el qual hem seguit la mateixa estètica que en l'avinguda Jaume I", ha afegit.

Els responsables de l'empresa constructora han informat que ja s'ha iniciat la instal·lació d'un col·lector d'aigües pluvials en Juan Fuster Zaragoza, i que les millores d'obra previstes en esta avinguda estaran acabades per a Setmana Santa. L'alcalde ha recordat que "esta infraestructura hídrica és vital, ja que este col·lector recollirà tota l'aigua de pluja procedent de la part alta del Racó de L'Oix i de l'entorn d'Ametlla de Mar, evitant així inundacions en la zona".

Pérez ha recordat que "fins ara no teníem en la zona un col·lector de pluvials, la qual cosa feia que les acumulacions d'aigua foren habituals quan plovia amb certa intensitat". Una vegada canalitzades les aigües pluvials de la part alta del Racó de l'Oix, "estem en disposició de plantejar-nos i executar amb garanties la renovació dels carrers com Estocolm o Montecarlo, com ja estem fent a Londres". "Ara que s'ha superat el problema de les aigües pluvials ja podem abordar la posada al dia d'estos carrers, la qual cosa hauríem volgut fer abans, però que hem hagut de posposar a l'espera de tindre esta solució", ha afegit. Els tècnics municipals treballen ja en els projectes d'actualització i millora d'algunes d'estes vies.