Benidorm obertura demà la pràctica totalitat de zones per als vianants de la plaça de la Hispanitat

Només romandran tancats els espais destinats a zones verdes i jardineria, que no es plantaran fins a finals d'octubre
0
0
Benidorm obertura demà la pràctica totalitat de zones per als vianants de la plaça de la Hispanitat
Benidorm obertura demà la pràctica totalitat de zones per als vianants de la plaça de la Hispanitat

Els quatre guals afectats per les obres al carrer València, accediran per la confluència d'Hispanitat amb Pérez Llorca

L'Ajuntament de Benidorm obertura demà la pràctica totalitat de les zones per als vianants de la plaça de la Hispanitat, segons ha informat hui el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, després de visitar el desenvolupament de l'obra de remodelació de l'avinguda del Mediterrani al costat de l'alcalde, Toni Pérez, i als tècnics municipals. Part de l'obra de remodelació se centren estos dies al carrer València, on s'està col·locant el nou paviment en la calçada.

Segons ha detallat De Zárate, "s'obriran el 90% d'estes zones per als vianants de la plaça de la Hispanitat, deixant tancat l'altre 10% per diversos motius". Concretament, quedaran fitades "les zones de jardí" a l'espera de "conducta al plantat de la gran varietat d'arbres i vegetació contemplades en el projecte, que segons els enginyers agrònoms ha de realitzar-se entre finals d'octubre i novembre".

L'edil ha explicat que "mentre avança l'obra, en la plaça de la Hispanitat seguim amb fanals provisionals, a l'espera de rebre les definitives, que estan sent dissenyades en exclusiva per a Benidorm". El mateix ocorre amb el mobiliari urbà, actualment en fabricació, i que s'instal·larà "al llarg de l'any".

Pel que respecta a la mobilitat, De Zárate ha informat que a partir de demà divendres, es permetrà als quatre guals de les cinc comunitats de propietaris del carrer València i del tram inicial de Doctor Pérez Llorca entrar i eixir per la confluència d'esta via amb la plaça de la Hispanitat, si bé "mantindrem algun tipus de clos amb jardineres i amb barreres perquè, a poc a poc, la gent es vaja acostumant per on es desplaçaran els cotxes i per on els vianants". Els quatre guals assenyalats pel regidor són els dels edificis Coblanca 1 i 2, Principat Manila, Beatriz i Manila.

Archivo adjunto: