CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

12:13 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'acció s'ha dissenyat en coordinació amb la secció Rural de la Policia Local

Benidorm netejarà d'enderrocs i matolls els camins i vies pecuàries del Moralet

02 gener 2020
Benidorm limpiará de escombros y matorrales los caminos y vías pecuarias de El Moralet

L'Ajuntament de Benidorm procedirà a netejar de matolls llenyosos i d'enderrocs i residus inerts els camins rurals i vies pecuàries de la zona del Moralet, segons ha informat hui el regidor d'Espai Públic i Neteja Viària, José Ramón González de Zárate. Per a dur a terme esta acció, s'han aprovat sengles contractes per un import global de 35.186,20 euros.

De Zárate ha assenyalat que "des de Neteja Viària s'ha inspeccionat, junt amb la patrulla Rural de la Policia Local, tot el nostre terme municipal i actuarem en la zona on hem detectat problemes més grans, tant d'enderrocs com de matolls, que és en la zona del Moralet des de l'estació del TRAM fins a La Cala". En tot este àmbit "farem una actuació potent perquè la gent puga gaudir de les nostres zones rurals", al mateix temps que "realitzem una labor de conscienciació ciutadana per a evitar l'abocament d'enderrocs en els nostres espais verds".

Referent a això, el regidor ha recordat que "Benidorm compta amb un ecoparc en la Partida Foia del Ca, al costat de la carretera CV-758 que connecta amb Finestrat, on es poden depositar enderrocs o productes inerts de fins a 50 quilos". A més, en estes instal·lacions també pot entregar-se altres residus voluminosos com a mobles, electrodomèstics, matalassos, somiers, caixes, marcs, portes, i vegetals i restes de jardineria.

De la neteja de matoll llenyós s'encarregarà una empresa especialista en servicis agrícoles, mentre que la retirada d'enderrocs i altres inerts serà a càrrec d'una mercantil especialitzada en medi ambient.

De Zárate ha avançat que "en el pròxim contracte de neteja viària i de recollida de residus sòlids urbans, en els plecs de condicions dels quals ja es treballa, s'inclourà l'obligació al concessionari de realitzar també estos dos servicis que ara contractem de manera extraordinària".