CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

11:34 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament recorda que les eixides autoritzades a partir de demà a menors de 14 anys seran com a màxim d'una hora i en un radi inferior a un quilòmetre del domicili

Benidorm manté les restriccions d'accés a platges i parcs públics

25 abril 2020
Benidorm mantiene las restricciones de acceso a playas y parques públicos

L'Ajuntament de Benidorm manté les restriccions d'accés als parcs públics i platges de la ciutat decretades els dies 12 i 14 de març respectivament, per la qual cosa les eixides establides pel Govern d'Espanya als menors de 14 anys a partir de demà, 26 d'abril, hauran de ajustar-se a la resta de zones i espais autoritzats. Esta mesura està en sintonia amb el decret d'ampliació de mesures de l'estat d'alarma, dictat pel Govern d'Espanya el 17 de març, que limitava la circulació per espais d'ús públic com les platges.

L'alcalde, Toni Pérez, ha assenyalat que a partir d'este diumenge, tal com recull l'ordre dictada pel Ministeri de Sanitat publicada hui en el Boletín Oficial del Estado (BOE), els menors de 14 anys acompanyats d'un adult podran realitzar “un passeig diari, de màxim una hora de duració i a una distància no superior a un quilòmetre respecte al domicili del menor, entre les 09.00 i les 21.00 hores”. Este passeig diari “haurà de realitzar-se com a màxim en grups formats per un adult responsable i fins a tres xiquets o xiquetes”.

Durant estos desplaçaments “haurà de mantindre's una distància” amb terceres persones “d'almenys dos metres”. A més, “haurà de complir-se amb les mesures de prevenció i higiene enfront de la Covid-19 indicades per les autoritats sanitàries”, com la rentada de mans una vegada finalitzat el passeig.

Respecte als llocs permesos, l'ordre ministerial establix que “es podrà circular per qualsevol via o espai d'ús públic, inclosos els espais naturals i zones verdes autoritzades”. Referent a això, l'alcalde, Toni Pérez, ha recordat que “per prevenció enfront de l'expansió del virus, les platges i parcs públics de Benidorm estan tancats al públic des d'abans de decretar-se l'estat d'alarma, situació en la qual seguiran fins a nova instrucció”.

En este sentit, Toni Pérez ha assenyalat que “en esta fase inicial d'eixides i desplaçaments autoritzats a menors serem prudents i mantindre totes les mesures preventives i de seguretat dictades fins ara, si bé en funció de com evolucione la situació, i atenent sempre les recomanacions de les autoritats sanitàries, es podrien anar reobrint els espais públics en els quals ara està restringit l'accés”. “La nostra prioritat és la seguretat de les persones, i per això qualsevol decisió que s'adopte es farà sempre que esta seguretat estiga garantida”, ha conclòs.

L'alcalde ha apel·lat “a la responsabilitat” a l'hora de realitzar les eixides amb menors, i s'ha mostrat convençut que “Benidorm continuarà complint de manera modèlica com ha fet fins ara”.