Benidorm cerca captar corredors parisencs

0
0
Benidorm cerca captar corredors parisencs
Benidorm cerca captar corredors parisencs

La Fundació Visit Benidorm continua la seua marxa promocional de l'oferta per a corredors de la ciutat, i per això des d'ahir dijous i per primera vegada, participa en el Salon du Running de París que es realitza de manera paral•lela a la Marató de Paris del pròxim diumenge 14, considerada hui dia entre les cinc millors del món.

Esta fira del corredor també és una de les més grans de temàtica de corredors d'Europa i la més important de França. En 2018 va comptar amb 90.000 visitants i més de 200 expositors que es van distribuir en els 26.000 m² d'espai.

Per això, es preveu que este siga un gran aparador per a Benidorm i la seua oferta per a amants de les carreres. Durant els dies de fira, la Fundació de Turisme aprofitarà per a donar a conéixer les possibilitats que Benidorm oferix als corredors durant tot l'any i especialment la Mitja Marató de Benidorm que enguany ja ha batut rècord d'assistència i any rere any es va superant.

L'objectiu és captar el client francés interessat per l'esport a l'aire lliure gràcies a les connectivitats aèries que la Costa Blanca té amb França i que en els últims anys han anat en augment.