Arranca la quarta edició del Benidorm Skyline Film Festival

Els films s'exhibiran a través de la plataforma de streaming FIlmin i els col·loquis amb productors i directors per Zoom
0
0
Exposició de cartells en l'Espai d'Art Urbà 'El Carrasco'. En carrusel, Espai d'Art Urbà de Ponent.
Exposició de cartells en l'Espai d'Art Urbà 'El Carrasco'. En carrusel, Espai d'Art Urbà de Ponent.

Des de hui, els espais d'art urbà de Ponent i El Carrasco exhibixen els cartells dels curtmetratges de la secció oficial

Des d'este matí es poden visitar, en els espais d'art urbà de Ponent i El Carrasco, l'exposició de cartells dels curtmetratges que competiran, a partir de demà, 1 de juliol i fins al dia 12, en la quarta edició de Benidorm Skyline Film Festival. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer; i el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha recorregut la mostra de la Glorieta del Carrascoal costat de la directora de l'esdeveniment, Bea Hernández.

El Skyline és la "glopada d'aire fresc tan necessitada en estos dies", ha dit l'alcalde. Un festival que ha sabut enfrontar-se "a la pandèmia i a tota la duresa del confinament" per a organitzar l'edició en la qual "més curtmetratges s'han presentat". "Benidorm es troba feliç" –ha subratllat–, en obrir "les seues portes a la producció audiovisual" amb moltes dificultats "però amb uns resultats sorprenents".

Toni Pérez ha aplaudit a l'organització del Skyline i li ha augurat un futur esplendorós amb molts anys al davant "rendint culte al cinema i a l'audiovisual!" i per damunt de tot "a la cultura" a Benidorm, ciutat que "ja té coberta tota la seua oferta en totes les arts que es puguen imaginar".

Per part seua, Bea Hernández ha recordat que "des de demà" estarà disponible la secció oficial en la plataforma de streaming Filmin, especialitzada en cinema d'autor, "amb els 25 curtmetratges finalistes" dels quals eixiran els premis de les tres seccions oficials: animació, ficció i documental. També tindrà lloc la secció paral·lela d'estudiants a través de YouTube. Hernández també ha anunciat que, a través de les xarxes socials del festival se sortejaran subscripcions gratuïtes per a esta plataforma de cinema en línia.

El dijous començaran els col·loquis amb els directors i realitzadors competidors en la secció oficial. El públic podrà intervindre a través de l'aplicació de reunions virtuals Zoom. El festival tancarà les portes, virtuals enguany, el dia 12 amb el lliurament dels premis de les seccions oficials que s'emetran també a través d'Internet.