Pablo López conquista al públic de Benidorm amb el seu 'Piano y Voz'

L'artista malagueny completa l'aforament de l'auditori Julio Iglesias, adaptat a la normativa sanitària
0
0
Pablo López conquista al públic de Benidorm amb el seu 'Piano y Voz'
Pablo López conquista al públic de Benidorm amb el seu 'Piano y Voz'

El piano i la seua veu. Amb aqueixes dos credencials es va presentar anit Pablo López sobre l'escenari de l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera, i van bastar per a delectar a un públic que va completar l'aforament del recinte –totalment adaptat a tota la normativa i instruccions sanitàries– i que va acompanyar al malagueny en la interpretació de cadascun dels seus temes.

Durant prop de dos hores, l'artista no sols va compartir la seua música. També impressions, anècdotes i bromes es van intercalar en el repertori, compost per temes dels seus tres discos publicats i alguna de les cançons que estaran incloses en el quart, que veurà la llum a final d'any.

Va arrancar la nit amb 'Debería'. Després arribarien 'Lo saben mis zapatos', 'Tu enemigo', 'Hijos del verbo amar', 'Tempo' i la també recent 'Mariposa' i així fins a una desena de cançons més, per a rematar la nit pràcticament 'a cappella' amb 'El Patio'.

Esta nit l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera tornarà a omplir-se de música, la de Pancho Varona, que farà un recorregut pels temes més coneguts de la seua extensa discografia, molts d'ells compostos braç a braç durant més tres dècades amb Joaquín Sabina.