EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

03:22 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Satellite Stories, Corizonas, Full... sis noves confirmacions arriben a Low Festival 2017!

14 febrer 2017
Satellite Stories, Corizonas, Full… ¡seis nuevas confirmaciones llegan a Low Festival 2017!

Kokoshca, Samonik i Depilada completen la nova ronda de confirmacions per al festival benidormer

 

El preu de l'abonament de tres dies, disponible per 63 euros ara, pujarà esta nit

Sant Valentí arriba carregat de bones notícies per als assistents a Low Festival 2017. Sis són els artistes que s'incorporen hui al festival benidormer d'indie, rock i electrònica, encapçalats pels finesos Satellite Stories i amb representants de l'escena independent nacional i internacional.

Satellite Stories són un dels grups finlandesos amb major èxit fora de les seues fronteres. El seu indie-pop contagiós va començar a fer-se un forat a l'escena internacional allà pel 2012 i, des d'aleshores, el seu projecte no ha deixat de créixer fins a convertir-se en un nom indispensable de l'escena europea. El pròxim 24 de març arribarà la seua cambra LP, "Young Detectius", del que ja es coneix el single "Confetti", un contagiós exercici de pop ballable marca de la casa que farà saltar pels aires la nit de Benidorm.

Una altra nova confirmació internacional és la de Samonik. El projecte del nord-americà Jason Samonik, que ha treballat amb noms com Hot Xip, Atari Teenage Riots o Solange, llançarà el seu primer EP al maig, però esta mateixa setmana avançarà el single 'Strangest Part', un tema que l'acosta a algunes de les seues influències més orgàniques, com Iggy Pop o Depeche Mode.

Corizonas és el primer dels noms nacionals que s'unix en esta tanda de confirmacions al #GiganticLow. La banda fa ja temps que va deixar de ser una joint venture temporal per a convertir-se en un projecte musical amb entitat i cançoner propi els fruits del qual han transcendit el so clàssic de l'americana fins a fer-ho transitar per tornades glorioses i lletres existencialistes en el seu últim llarg, "Nueva Dimensión Vital".

Un altre nom nacional que arriba al Low 2017 per a presentar el seu segon llarga durada és el de Full. "Tercera Guerra Mundial" és el disc que definitivament acosta els sevillans a la primera línia del panorama nacional amb unes cançons poderoses que es gaudixen tant en la seua fera instrumentació rock com amb les seues apegaloses melodies pop.

Kokoshca protagonitzaren a la fi del 2016 un al•luvió de titulars a la premsa especialitzada. I és que el seu segon LP, 'Algo Real', va convertir-se per mèrits propis en un dels millors de l'any gràcies a temes que miren cap a influències com Lou Reed, Martin Rev o Jonathan Richman. Un so que remitent tant a la llum californiana com a la foscor del nord de la seua Pamplona natal i que deixa temes tan redons com 'No mires hacia atrás' o 'Mi consentido'.

Tanquen el sextet anunciat hui els locals Depilada, un quintet que des de Benidorm mira al rock nòrdic dels 90 amb temes directes que al·ludeixen a la cultura de la ciutat dels gratacels més famosa de la Mediterrània. Esta mateixa setmana publiquen també la seua primera referència, indispensable per als amants del garatge i el punk-rock més agrest.

Recorda: Low Festival 2017 se celebrarà del 28 al 30 de juliol a Benidorm amb bandes com Pixies, Franz Ferdinand, Comandament Diao, Lori Meyers, !!! (Chk Chk Chk), Sidonie o Roosevelt, entre molts altres encara per confirmar. A més, en esta edició se celebrarà per segon any una Welcome Party oberta al públic a la platja de la ciutat el dijous 27 de juliol, amb les actuacions de !!! (Chk Chk Chk), Miss Caffeina i Russos Blancs.

El preu dels abonaments de tres dies es mantindrà fins a aquesta mitjanit, quan hi haurà un canvi de preu: abonament general 63 euros, abonament VIP 105 euros i abonament VIP POOL euros. Poden adquirir-se a lowfestival.es/abonos.

Per a més informació, contacta amb comunicacion@lowfestival.es

Hashtags oficials: #Low2017 #GiganticLow