EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

01:37 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les VI Jornades dels Arrossos tanquen el Benidorm Gastronòmic 2017

18 octubre 2017
Las VI Jornadas de los Arroces cierran el Benidorm Gastronómico 2017

Els 18 restaurants participants oferixen menús a 20 euros

Un total de 18 establiments participen en les VI Jornades dels Arrossos, l'esdeveniment culinari amb el qual es tanca el Benidorm Gastronòmic 2017. L'alcalde, Toni Pérez, i la secretària de l'Associació de Restaurants, Bars i Cafeteries (Abreca), María Amor González, han presentat hui este esdeveniment que permetrà als comensals accedir als millors arrossos de Benidorm a través de menús de 20 euros.

L'alcalde ha insistit en el potencial de l'activitat gastronòmica, "que ocupa cada dia un paper més important dins de l'oferta turística de la ciutat". Referent a açò, ha recordat que en els últims dos anys els esdeveniments del Benidorm Gastronòmic s'han programat en moments en què la ciutat "s'allunya de l'època de màxima activitat turística".

Pérez ha convidat a residents i visitants a participar d'estes VI Jornades dels Arrossos del dissabte 21 al diumenge al dia 29, i ha coincidit amb la responsable d'Abreca que els plats i receptes d'esta mostra culinària "són les que millor ens representen com a poble".

La secretària dels restauradors de Benidorm ha indicat que "a més de ser un compendi de les nostres tradicions, cultura i economia, estes Jornades dels Arrossos són un dels esdeveniments predilectes dels comensals".

Els restaurants participants són: Arrocería La Marina, Belvedere, Bolikki Longe Restaurant, Club Npaùtic, Condal, El Barranco, El Mensón Cerveceria Cruz Blanca, Esturión, Jardín Mediterráneo, La Antigua Sidrería Aurrerá, La Bodeguita de Salva, La Cava Aragonesa, Mal Pas, Marisquería El Puerto, Posada del Mar, Són de Mar i Venta l'Almartxa.