Les ames de casa de Benidorm presenten la seua primera Setmana Cultural

0
0
Les ames de casa de Benidorm presenten la seua primera Setmana Cultural
Les ames de casa de Benidorm presenten la seua primera Setmana Cultural

L'Associació d'Ames de casa de Benidorm ha presentat este matí la seua primera Setmana Cultural que es començarà dilluns que ve, 19 de juny i finalitzarà el divendres 23, en una roda de premsa que ha comptat amb la presència de la regidora d'Igualtat, Paquita Ripoll, la presidenta de l'associació, Vini Pérez, i de la seua secretària, Mariló Cebreros.

"Les Ames de casa són una associació de dones que realitzen activitats culturals, artístiques i recreatives durant tot l'any", ha dit Paquita Ripoll, entre les quals ha destacat els treballs manuals, el cant i el ball, entre altres. Durant esta setmana es podrà gaudir de l'esforç realitzat durant els últims mesos. Ripoll ha convidat a tota la ciutat "a participar dels actes que han preparat per a tota la setmana" i ha recordat que les associades es reunixen tots els dimecres en la Casa del Fester.

La setmana començarà el dilluns 19 amb la inauguració en l'Hort de Colón d'una exposició de Tallers, a les 12.30 hores. El dimarts 20 hi haurà una exhibició del Taller de Ball, coordinat per la mateixa Mariló Cebreros i una altra del Taller de Cor, dirigit per Francisco José Rovira, tot al Saló d'Actes de l'Ajuntament. El dimecres serà el dia del menjar de germanor, al Club Nàutic, a partir de les 14.00. El dijous, el Saló d'Actes de l'Ajuntament serà l'escenari on es representaran algunes obres a càrrec del Taller de Teatre, dirigit per Pedro Sánchez. Finalment, el divendres 23, a les 12.00 s'inaugurarà l'exposició 'Art al Carrer', en un lloc "encara per determinar", ha matisat Vini Pérez qui ha qualificat de "molt completa" a la programació de la Setmana Cultural i molt interessant l'exposició. Mostra, ha dit Cebreros, que es muntarà sobre lones "perquè tot Benidorm veja els artistes que tenim en l'associació".