EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

12:40 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament repara les butaques del Saló d'Actes

20 octubre 2017
El Ayuntamiento repara las butacas del Salón de Actos

Tots els seients i respatlers entapissats estaran col·locats en el termini aproximat d'un mes

La Regidoria d'Escena Urbana està reparant les butaques del Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm, moltes de les quals estaven deteriorades per l'ús. Personal dels Servicis Tècnics municipals s'està encarregant de col·locar estes butaques que prèviament han sigut entapissades.

El regidor d'Escena Urbana, José Ramón González de Zárate, ha explicat que "la reparació de les butaques s'està fent de forma progressiva per a no comprometre l'activitat del Saló d'Actes i que es puga seguir utilitzant". Així, primer s'han retirat els seients i respatlers de les files posteriors per al seu entapissat, que una vegada reparats s'estan recol·locant en les primeres fileres de butaques.

L'Ajuntament ha invertit 4.235 euros en la compra a l'engròs de les teles, mentre que les labors d'entapissat s'han contractat per 5.566 euros. De Zárate ha aclarit que "inicialment la nostra idea era que els mateixos Servicis Tècnics s'encarregaren d'entapissar els seients i respatlers, cosa que no ha sigut possible a causa de la baixa mèdica del treballador municipal especialista en esta tasca".

L'edil ha indicat que "la intenció és que totes les butaques estiguen reparades en el termini aproximat d'un mes", i ha recordat que amb esta actuació complim amb part d'un acord plenari, que arreplegava la millora del Saló d'Actes. Així, "ens queda pendent millorar el so".

Referent a açò, ha detallat que "tenim el pressupost de què costa incorporar un sistema de bucles magnètics per a millorar la recepció del so per part de les persones amb discapacitat auditiva, i també per a substituir l'actual sistema de so per un altre de major potència i qualitat", com arreplegava una moció de Ciutadans (Cs) aprovada en ple. Uns pressupostos que estan estudiant els tècnics.

De Zárate ha subratllat que la despesa de reparació de les butaques i els pressupostos per a la millora del so i incorporació de sistemes per a persones amb discapacitat auditiva "estan molt per davall dels 100.000 euros que el grup municipal socialista proposava comprometre en el pressupost municipal per a adequar el Saló".