EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

15:07 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

E 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esports engega les Escoles Esportives Municipals del curs 2017-2018

18 setembre 2017
Deportes pone en marcha las Escuelas Deportivas Municipales del curso 2017-2018

El 2 d'octubre començarà la campanya que oferix 12 propostes en centres escolars i instal·lacions esportives municipals

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm, Arturo Cabrillo, ha anunciat este migdia que a partir del dilluns, 2 d'octubre, es posarà en funcionament una nova campanya d'Escoles i Cursos Esportius Municipals. Les inscripcions podran realitzar-se a partir de demà, 19 de setembre.

Cabrillo que ha comparegut davant els mitjans de comunicació acompanyat del director de les escoles, Alfonso Alonso, ha detallat que "el total d'inscrits l'any passat va ser de 708 alumnes" i confia que en la present edició se superarà la xifra. El regidor ha dit que en este exercici hi haurà escoles municipals en les especialitats d'atletisme, esport per a persones amb diversitat funcional, futbol, gimnàstica de manteniment (de matí en el col·legi El Murtal i a la vesprada en el Pavelló Raúl Mesa), gimnàstica en platja per a adults, gimnàstica rítmica, pàdel infantil i per a adults, patinatge infantil i d'adults, pilota valenciana, Escola de Salut i Esports (en els col·legis Aitana-Vasco Núñez de Balboa, Miguel Hernández i Puig Campana), tenis infantil i adult, voleibol i –finalment- cursos de natació.

Respecte al programa de cursos de natació, Cabrillo ha puntualitzat que el personal tècnic de la seua Regidoria està encara elaborant els quadrants i horaris i establint modalitats i horaris conjuntament amb els clubs locals que seran "els qui impartiran les classes, igual que l'any passat" i que "d'ací a poc temps" esta informació es farà publica. L'edil sí que ha confirmat que estes activitats aquàtiques començaran també el mateix 2 d'octubre.

Cabrillo ha destacat la col•laboració amb les escoles i clubs privats d'escacs, golf, kick boxing, defensa personal, taekwondo ITF i WTF i kung fu i ha posat l'accent que les inscripcions es podran realitzar presencialment i en línia, a partir de demà dimarts en la regidoria, en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm i extensions administratives.

Alfonso Alonso, per la seua banda, ha recordat que les persones empadronades podran inscriure's presentat prèviament una ordre de domiciliació bancària conformada per als pagaments. No obstant açò, si no s'és veí de Benidorm s'ha d'aportar el DNI, NIE o passaport, emplenar la instància prèvia i adjuntar l'ordre de domiciliació (segellada també pel banc). En el cas d'optar per la inscripció telemàtica, prèviament la persona interessada haurà de realitzar un registre en la base de dades de la Regidoria. Alonso ha recordat que esta nova etapa continuaran "els tècnics municipals que sempre han estat i amb la major il·lusió i ganes que tot isca bé".