Escena Urbana amplia la zona infantil del parc de la Cala amb jocs adaptats

0
0
Escena Urbana amplia la zona infantil del parc de la Cala amb jocs adaptats

La Regidoria d'Escena Urbana ha ampliat la zona infantil del parc situat al costat dels habitatges socials majors de la Cala -en la intersecció dels carrers Pajares, Actor Luis Prendes i Secretari Juan Antonio Baldoví-, amb la implantació de jocs adaptats per a xiquets amb diversitat funcional.

Concretament s'ha instal·lat un joc integrador tipus avió de càrrega de polietilé, barres de sons, nombres i lletres 'braille', jocs manuals per a exercicis de braços, i rampes accessibles.

Esta actuació ha suposat una inversió de 14.993,11 euros, s'ha executat a proposta del grup municipal Ciutadans (Cs), i ha permés augmentar l'àrea infantil en 63 metres quadrats, que ha rebut un tractament amb solera de formigó i lloseta de cautxú.

Fins al parc s'han acostat hui l'alcalde, Toni Pérez; el regidor d'Escena Urbana, José Ramón González de Zárate; l'edil de Benestar Social, Ángela Llorca; i el portaveu i portaveu adjunt del grup municipal Ciutadans (Cs), Rafael Gasent i Juan Balastegui. Al llarg del matí s'ha procedit a rematar la col·locació del sòl de cautxú.

Esta zona de jocs adaptada per a criatures amb diversitat funcional se suma a les implantades en els parcs d'Elx, l'Aigüera i el Racó de l'Oix. A més, hi ha una altra en la zona d'esplai de l'avinguda de la Vila Joiosa –a l'altura de les torres Sunset Drive-; i està previst executar altres dos abans que finalitze l'any.