'EnamorARTE es pot vore en l'Espai d'Art de Benidorm fins al 28 de juny

0
0
'EnamorARTE es pot vore en l'Espai d'Art de Benidorm fins al 28 de juny

La regidora Ángela Llorca ha inaugurat este migdia l'exposició col·lectiva 'EnamorARTE que romandrà en l'Espai d'Art del vestíbul de l'Ajuntament de Benidorm fins al pròxim 28 de juny. A l'acte han acudit representants d'alguns dels grups municipals, bona part dels artistes participants i molt de públic interessat en esta proposta de la Regidoria de Cultura, realitzada en col·laboració amb Maduixa Art i l'associació Benidorm Cosmopolitan.

A 'EnamorARTE es poden contemplar 70 obres realitzades en diferents tècniques creatives: acrílic, dibuix, tinta, aquarel·la, oli, llapis, etc. Amb la mostra es pretén donar a conéixer els treballs que han realitzat els alumnes de pintura de Benidorm Cosmopolitan i Maduixa Art. Ángela Llorca ha assenyalat que amb esta iniciativa de la Regidoria de Cultura es dóna "resposta als artistes de la nostra ciutat que demanden poder mostrar els seus treballs" i ha agraït l'esforç realitzat per la professora i comissària de l'exposició Laia Ginard, que precisament va ser "premiada l'any passat en el Concurs de Joves Emprenedors".

En l'exposició participen xiquets, xiquetes, joves i persones majors als qui els hi unix, ha puntualitzat Llorca, "un desig d'explorar i crear en el món de l'art" i als quals l'edil ha felicitat pel treball realitzat.

L'associació Benidorm Cosmopolitan va ser fundada en 2009 i el seu objectiu és realitzar activitats culturals i socials. Des de fa 5 anys programa classes de pintura. Maduixa Art, d'altra banda, és un taller creatiu de pintura i moda, dirigit per Ginard, que pretén el desenvolupament de la creativitat dels més xicotets.