Benidorm requerix a les companyies de telefonia garantir la connectivitat després de la fi del 'roaming'

0
0
Benidorm requerix a les companyies de telefonia garantir la connectivitat després de la fi del 'roaming'
Benidorm requerix a les companyies de telefonia garantir la connectivitat després de la fi del 'roaming'

L'Ajuntament es posa a la disposició de les empreses per a agilitar qualsevol tràmit o actuació

L'Ajuntament de Benidorm ha requerit a les tres companyies titulars de xarxes telefòniques i de dades (Movistar, Vodafone i Orange) que adopten les mesures necessàries per a garantir la connectivitat de tots els usuaris, nacionals i estrangers, a partir de la supressió del 'roaming' prevista per a este dijous, dia 15.

En un escrit remés el passat 2 de juny, la regidora de Noves Tecnologies, Lourdes Caselles, trasllada a les companyies "l'esforç que fem des de l'Ajuntament de Benidorm perquè tots els servicis que depenen de nosaltres funcionen perfectament els períodes de major ocupació", i els demana a estes que posen "la mateixa obstinació" per assegurar "la qualitat del servici de connectivitat" que presten "als seus clients".

La responsable de Noves Tecnologies ha explicat que "la fi del 'roaming' acordat pel Parlament Europeu fa preveure un important increment en la demanda de dades per part dels turistes procedents de la Unió Europea, majoritaris a Benidorm, que voldran seguir connectats durant les seues vacances".

Caselles insistix en el seu escrit en què, per la proximitat de la temporada alta, "les millores que hagen d'escometre" estes companyies "s'han d'abordar amb urgència, si és que no ho han fet ja", i es posa a la disposició de les mateixes per a agilitar en la mesura del possible els tràmits o actuacions que depenguen de l'Ajuntament.

La regidora ha indicat que "en este assumpte estem treballant de la mà de la Fundació Visit Benidorm, ja que ens preocupa que puguen donar-se problemes de connectivitat que reduïsquen el grau de satisfacció dels turistes durant la seua estada a la ciutat i que, per tant, la imatge de la destinació puga vore's afectada per esta circumstància".

Ara com ara, una de les companyies a les quals es va remetre este escrit –Orange- ha sol·licitat una reunió amb l'Ajuntament per a abordar este assumpte.