EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

01:27 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm promociona les seues virtuts a Portugal

16 octubre 2017
Benidorm promociona sus virtudes en Portugal

La Fundació Turisme de Benidorm ha dut a terme este cap de setmana una nova acció promocional de la ciutat, participant en este cas, tres mitjans de comunicació portuguesos.

Els periodistes han vingut a la ciutat gràcies a una acció organitzada per Visit Benidorm amb la col·laboració de l'Oficina Espanyola de Turisme a Lisboa i el Patronat de Turisme Costa Blanca.

Els mitjans que han participat en este viatge professional de tres dies a Benidorm han sigut, el portal de moda delas.pt, un dels més visitats a Portugal, el blog de viatges Avinguda Chique i la web en línia sobre turisme cultural, Hardmusic.

Esta acció sorgix de la nova connectivitat aèria entre Lisboa i Alacant que va arrancar el passat 10 de juny gràcies a l'aerolínia Tap Portugal i l'objectiu és el d'atraure a un tipus de turista amb major poder adquisitiu durant tot l'any gràcies a aquests nous accessos aeris entre l'aeroport d'Alacant i el país Lusità. Per a açò s'ha donat a conéixer l'excel·lent oferta gastronòmica, natural i esportiva així com el benestar de la ciutat.