EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

19:22 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

N 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm cerca captar més turisme d'Irlanda i Irlanda del Nord

06 abril 2017
Benidorm busca captar más turismo de Irlanda e Irlanda del Norte.

Cadascuna de les marques participants ha vingut acompanyada de fins a 4 empresaris locals amb la finalitat que siguen ells els que puguen mostrar els seus productes i tancar acords amb els agents de viatges i operadors turístics participants. En el cas de Benidorm, els empresaris participants representen a hotels i cadenes hoteleres com Servigroup Hoteles, Poseidón Hoteles o Meliá Villaitana i a un receptiu local, Ideal Tours.

A l'esdeveniment de Belfast, dut a terme ahir dimecres en l'Hotel Merchant, van participar un total de 40 agents de viatges locals gràcies a la convocatòria realitzada per l'aerolínia irlandesa Aer Lingus que ha posat molt interés en la realització de l'esdeveniment, ja que suposa una bona oportunitat per a potenciar la seua connexió aèria entre Belfast i Alacant.

Per a l'esdeveniment de Dublin que es duu a terme esta mateixa vesprada, s'espera que participen uns 40 agents de viatges i 6 mitjans de premsa, generant una major repercussió de l'esdeveniment, ja que alguns mitjans es faran ressò d'açò. En este cas, la convocatòria ha sigut realitzada per l'Oficina Espanyola de Turisme a Dublín.

Sens dubte, amb tots dos esdeveniments es pretén seguir posicionant Benidorm en dos importants destinacions emissores. Les bondats del seu clima, la seua àmplia gastronomia i la qualitat de les seues platges estan convertint a la ciutat en una destinació idònia per al turista irlandés, que disposa de 15 vols setmanals des de Dublin i 5 des de Belfast a l'aeroport d'Alacant-Elx durant el 2017 a través de les companyies Ryanair, AerLingus, EasyJet i Jet2 Holidays.