EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

11:24 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benestar Social adequa com a espai polivalent el soterrani del centre "Llorca Linares"

11 gener 2017
Bienestar Social adecúa como espacio polivalente el sótano del centro “Llorca Linares”

L'Ajuntament està a l'espera que la Conselleria de Patrimoni accepte la mutació demanial que done viabilitat a l'accés directe des de la zona de Mercasa

L'Ajuntament de Benidorm està adequant com a espai polivalent i multi usos el soterrani del centre social José Llorca Linares per a donar-li un ús públic. Un soterrani de 686 metres quadrats que des de l'obertura del centre només s'utilitzava com a magatzem com que no disposava dels accessos reglamentaris.

L'alcalde, Toni Pérez, ha indicat que l'adequació "està pràcticament ultimada", que suposa ampliar en més d'un 30% la superfície útil del centre social, i que ha suposat una inversió de 40.000 euros, feta amb càrrec al pressupost de la Regidoria de Benestar Social –que dirigix Ángela Llorca- aprofitant els fons que s'havien reservat per a "una altra actuació que no es va poder realitzar en el Parc de Foietes".

Pérez ha detallat que esta obra d'adequació ha permés reconvertir part del soterrani en "dos grans sales polivalents" en les quals s'instal·larà sòl de tarima, mentre que la resta de l'espai es reserva com a magatzems per a la Regidoria de Benestar i per a diferents entitats socials que tenen la seua seu en el centre José Llorca Linares.

Esta adequació està vinculada a l'obra del Parc de Foietes, ja que serà la Conselleria la que s'encarregue de crear els nous accessos directes al soterrani des del carrer: un al costat de la zona d'aparcaments de Mercasa i un altre pel carrer Goya. Referent a açò, l'Ajuntament està a l'espera que la Conselleria de Patrimoni autoritze la mutació demanial (canvi de destinació d'un bé de domini públic) proposta per l'administració local, aprovada en ple i consensuada amb la Conselleria d'Igualtat.

Esta obra se suma a la portada a terme este estiu de rehabilitació integral de tots els banys i vestuaris del Llorca Linares –estos últims utilitzats per les persones sense sostre derivades per Càritas, Creu Roja i la mateixa Regidoria-.